Despre

În ciuda aparențelor extrem de deceptive, „Ambasada Inteligenței” nu este o reprezentanță diplomatică pe langă guvernul unei țări străine și nicidecum proiecția unei minți sclipitoare.

Originea acestei structuri lexicale își are locul în vorbele dirigintei mele din perioada interliceală, profesoara de biologie, care au rezonat în memoria mea înca din clasa a 10-a: „De ce ai întârziat, domnule Codarcea? Ai avut treabă la Ambasada Inteligenței? Atâta indolență...”.

Ei bine, dupa doi ani îi pot spune, în sfârșit: „Da, doamnă, am avut.”

În orice caz, scopul paginii este acela de a-mi oferi un mediu de tranziție între personal și public. Cu alte cuvinte, aici îmi voi afișa părerile și voi promova materiale pe care le consider interesante.

De asemenea, codul sursă al blogului este scris în mod exclusiv de mine, cu excepția unor script-uri ce ajută la o tranziție lină a conținutului. Am făcut asta cu gândul de a mă îmbunătății în materie de web design și web development, un fel de proiect de auto-dezvoltare.

În concluzie, prin „Ambasada Inteligenței” voi încerca să împărtășesc tot ce mie îmi stârnește curiozitatea, atât de pe web, cât și din offline. În plus, acest blog reprezintă prima mea experiență de acest gen.

Dacă vrei să afli mai mult despre AMBSINT, mă poți întreba aici. Succes!